Offtopowo propsuje mocno sygne Browna 9,5/10
Pracownia Ryse'a
|
NIEDOSTĘPNY
NIEDOSTĘPNY
Varost
Ludzie się boją, że nie dostaną pushu, ja tam się nie boję. Wygląda jak gówno. Pozdrawiam cieplutko. xD
NIEDOSTĘPNY
Raptor
Jako że sygnatury nie miałem nie pamiętam od kiedy, to prosiłbym o jakąś sygnaturkę z Moxleyem. Oczywiście jeśli będzie ci się chciało. Nie mam konkretnej wizji, ważne tylko, żeby był tam wizerunek Jona z AEW, a nie WWE.
NIEDOSTĘPNY
Ryse Crown
![]() ![]() ![]() PS: Skoro Ted jest Generic to ma generic sygnę. A i ogólnie od czasu do czasu mogę zrobić coś komuś na zamówienie
![]() ![]() Professor Pain(Ex John Storm) Streak On Weekly Shows 7-3-10 On PPV 3-1-1 Achievements: 1x WCW Tag Team Champion(/w James Storm)[26.04.2020-11.05.2020]* Pasy zostały wycofane z federacji 1x WCW Television Champion [27.09.2020-05.10.2020] ![]() The Reaper Streak On Weekly Shows 6-1-8 On PPV 3-0-0 Achievements: 1x WCW United States Champion[27.09.2020-06.11.2020] ![]() Ted DiBiase jr Streak On Weekly Shows 4-0-1 On PPV 0-0-0 Achievements: 1x WCW Million Dollar CHampion[23.10.2020-???]
h-hej mógłbym prosić o jakąś sygnaturkę z Leosiem? Bo z Beringerem to poproszę o sygnaturke raczej po Starrcade. A jeśli chodzi o Leosie to nie mam żadnych wymagań, może tylko jakieś bardziej ciepłe kolory bo taki pogodny chłopak z niego :>
Forest Beringer - WCW Streak
7/1/4
US Champion (20.12.2020) - ???
-----------------------------------
Trent Kent - WCW Streak
0/0/6
NIEDOSTĘPNY
Remik
Jest szansa na sygnę dla Mossa? XD
Damien Moss
2/0/0 1x Tag Team Champion (current) Achievments: 1x World Heavyweight Champion (119 Days) [as Mickey Page]
1x Wrestler of the Month [as Mickey Page]
2x Tag Team Champion [as James Storm, 21 days ; as Damien Moss, current)
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości